De Labradoodle wint snel aan populariteit, steeds meer mensen ontdekken dat deze hond een erge leuke huisgenoot is. Immers met de intelligentie van de poedel en het relaxte van de Labrador Ún nog eens het niet-verharende van de Poedel, is deze hond ook gewoon een hele leuke keuze.

De Labradoodle heeft echter wel een vacht die onderhoud nodig heeft en is daarom een regelmatige bezoeker van de trimsalons aan het worden.

In een trimmersvakblad stonden onlangs 2 artikelen over de Labradoodle en de Golden Doodle welke ook voor u als Doodle liefhebber leuk zijn om te lezen.

De artikelen zijn geschreven door Jetty van der Hulst. Zij is trimster en Poedel en Labradoodle liefhebster in hart en nieren. Ook heeft zij af en toe een nestje van deze prachtige dieren. Als u meer wilt weten over Doodles of misschien bent u op zoek naar een pup, kijkt u dan eens op haar website en neem gerust contact met haar op.
De website van Jetty van der Hulst is:Het 1e artikel gaat over de geschiedenis van de Doodles, de verschillende vachtsoorten, de verzorging van de vacht en het model.


Het 2e artikel is vooral een leuk verhaal over een rare Doodle-eigenaar.