Speciaal voor de puppy

Er komt veel op u af wanneer u de trotse bezitter bent van uw nieuwe pup. Alles is nieuw en zeker in het begin moet u met van alles rekening houden. Daar hoort ook de vachtverzorging bij!

Het beste is om zo vroeg mogelijk met de vachtverzorging te beginnen zodat uw puppy leert dat dit bij de dagelijkse bezigheden hoort. Om u daar een handje bij te helpen, heb ik speciaal voor pups tot 6 maanden een kennismakingsmoment in de trimsalon.

Uw pup mag lekker rondkijken en snuffelen in de salon en op tafel staan.
Ook krijgt puppy een korte borstelbeurt en kan even kennismaken met het geluid van de föhn en tondeuse. Indien nodig worden de nageltjes geknipt.

Uiteraard krijgt u advies over de te gebruiken borstels en kammen en leg ik u uit hoe u het beste uw pup kunt borstelen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee. Het duurt ongeveer een uurtje en de kosten hiervoor zijn slechts 15 euro.

Neem gerust contact op en ik maak tijd voor u vrij! Deze vroege gewenning zorgt voor minder stress in de toekomst en dat is zowel voor u, voor uw hondje als voor mij plezieriger!